Volunteers

Available in Dutch only

11402414_855657681179210_2663580271828460006_o

Een groot evenement als de ONCS heeft natuurlijk vele handen nodig om er een geslaagde toernooi van te maken. Daarom zijn er naast de vijf commissieleden ook nog vele vrijwilligers nodig om de ONCS in goede banen te leiden. De vrijwilligers ondersteunen de commissie in hun taken en zorgen er zodoende voor dat de ruim 600 deelnemers zorgeloos kunnen genieten. Vrijwilliger zijn tijdens de ONCS 2016 kan op twee manieren: vol-vrijwilliger zijn en volledig meedraaien met de organisatie, of half-vrijwilliger zijn en toch nog kunnen sporten.

Het leven van een vrijwilliger gaat niet altijd over rozen: vrijwilligers moeten (helaas) nog eerder opstaan dan de deelnemers, hebben ze tijdens het feest ook taken en wordt er van ze verwacht dat de handjes goed uit de mouwen gaan. Toch is het zeker aan te bevelen om de ONCS eens van de andere kant te beleven!

Wat doe je als vrijwilliger?
-Opzetten van de sportvelden
-Het soepel laten verlopen van ontbijt/lunch, inclusief voorbereiding
-Meehelpen met het avondeten
-Begeleiden van de Speciale Activiteit
en nog veel meer…

Wat zijn de voordelen van vrijwilliger zijn?
-Je draait mee in een grote organisatie
-Je deelname wordt deels vergoed, afhankelijk van de mate van vrijwilligen (vol of half)
-Je mag deelnemers wakker maken tijdens de wake-up call
-Tijdens de borrel en het feest ben je deels vrij én krijg je gratis consumpties

Naast hulp voor de organisatie zijn we dit jaar ook weer op zoek naar mensen die de ONCS in beeld willen brengen, om jaren later nog eens van te genieten. Dit is onderverdeeld in foto en video, waarbij verstand van zaken zeer gewaardeerd wordt!

Vragen/Aanmelden?
Ben jij nou heel enthousiast geworden? Weet je zeker dat jij de vrijwilliger bent die we zoeken? Heb je nog wat vragen? Stuur dan een mailtje naar oncs2018@gmail.nl en dan komen wij bij je terug!